kehidupan.


masa.




tak sangka pejam celik pejam celik sekarang umur aku dah 18. gentle memang kejap betul masa berlalu terlalu lalu pantas. dari aku zaman sekolah rendah lagi blogger ni jadi peneman setia aku sampai lah sekarang. umur aku dah 18. i miss you cik blogger . jarang sangat update sekarang bukan malas cuma busy.


kehidupan ? Alhamdulillah semakin baik dan semakin mencabar . setelah berbanting tulang dari darjah 1 ke darjah 6 dari form 1 ke form 5. akhirnya sekarang aku dah masuk zaman dak dak universiti. haha. kejap gila. 

aku sambung study dekat salah satu university area kl metropolitan ni je. ulang alik k tak duduk hostel sebab dah muak duduk hostel. pasang cos pulak dip in hotel management. kira okay la tu kan ? tak gempak aaa nak ambik cos law ke perubatan ke haha. 


sekarang dah 18 dah macam2 benda aku nak gapai. itu ini sampai ke langit angan2 . hopefully tercapai la semuanya. jangan hangat hangat taik ayam je dah aaa. arghhh sekarang dah 18 lagi 5 tahun dah 23 weyy. tak lama weyy 5 tahun tu harap harap da bole la tercapai angan angan aku semua semua.





cinta ?


inilah cinta aku , jiwa aku nyawa aku. seorang lelaki yang sangat bersahaja. dan yang paling penting sentiasa sabar dengan kerenah aku. yang selalu bagi aku semangat tanpa jemu. pada aku dia ni lelaki yang hebat sebab boleh control aku hihi. nama dia pokjat. masa berjalan laju tup tap tup tap bulan 12 ni dah 2 tahun aku dengan dia.

aku tak harap banyak aku harap jodoh kita panjang sampai ke pelamin pastu pi paris sama sama tu jee. hahahahahaha. pokjat , terima kasih untuk semua semua kebahagiaan yang pokjat bagi dekat orang i really love you abiy. 




baby hero.


dia ni lah satu satunya nyawa yang paling berharga dalam hidup aku. my one and only baby forever putera Rayyan. sayang aku dekat dia ni tak boleh cakap aaa padu dia. biasa aaa nama pun anak kan. ni pun lagi sorang kejap jee dah besar kejap je dah 4 tahun . aaaa sedihnya , tak puas nak gomol2 dia. sekarang pun bila peluk lama2 dia dah mula rimas :( :( :( why anak ? tolong aaa jangan besar kecik mcm ni jee please.


his birthday is on 13/6/2011 . tu time birthday dia aaa tu acah acah prince charming lak. dia yang request nak theme mickey mouse. so okay :) faktor pembesaran aa tu dah bole request nak itu ini. bapak aaa sedih aku. even ayyen besar tanpa kasih sayang seorang ayah. tapi kitorang semua dah cukup dah bahagiakan dia. memang love overload dah. 

dia pun bahagia dengan hidup dia. hidup dengan mummy mak nenek atok tatak nek bik semua semua kan ocha ? aku akan pastikan dia bahagia , lebih bahagia dari semua budak yang wujud dalam muka bumi ni. insyaallah. cuma aku harap sangat dia kecik je macam ni hahahahahahaha. sebab i want my baby back! tana dia besar. haha. okay la. sampai situ je pasal si anak yang gemok ni. love you.



nyawaku.



ni lah nyawa harta dunia akhirat. terima kasih atok dan nenek membesarkan ayin dengan penuh kasih sayang dengan penuh sabar dengan ayin yang apak degil ni. finally dah habis jugak sekolah budak pemalas sekolah ni kan. haha kalau tak dulu hari2 kene bebel je dengan si nenek tu haa.


ayin sayang atok dengan nenek sangat. tak terkata sayang dekat dua syurgaku ini. ayin minta maaf kalau banyak buat salah. yang terpenting nenek atok nyawa dan semangat yin untuk terus hidup dan belajar. i love you guys :)



adik gemok pulak , thanks sebab sentiasa sabar dengan akak. sentiasa cool tanpa henti. akak sayang ko and anak sangat2 sampai bila2. sampai mati. i love you.





end for today.



Hero.

i love you so much pokjat.






The one who i always need and the most perfect man in my heart .
sayang , i will always love you forever and fir the rest of my life .
no matter what happen i promise i stay.
the only man can give me happiness is you and only you.


i sayang pokjat extremely tau. sumpah tak tipu.
i just hope we can stay forever together sampai la tua.
thanks sebab selalu sabo tiap waktu tiap detik. thanks sayang.





i cinta you you cinta i forever so conclusion kita happy sampai bebila.